Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hygiejniske slangekoblinger i syrefast rustfrit stål

Alfotech designer, udvikler og producerer hygiejniske slangefittings af rustfrit stål som DS, DIN, Clamp & Mini-Clamp-standarder og svejse fittings. Alfotech har også en række stik til rørgevind, og TW og Cam-Lock typer - alt i rustfrit stål. Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien, kan vi udvikle og producere skræddersyedeløsninger ud fra jeres behov.

Certifikat og dokumentation
Når Alfotech samler slanger med fittings kan vi udstede et trykprøvningscertifikat som dokumenterer, at slangen har været trykprøvet før brug. Certifikatet gives også til komponenterne og batchnummer indbefattet i slangens opløsning. Vi leverer også dokumentation for sporbarhed og materialecertifikater, og dermed lever op til gældende lovgivning for vores kunder.

Se online produktkatalog her.

DIN    SMS DS

 

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.